Expertises

Vanuit onze centrale uitvalsbasis in Leuven zetten we onze expertise in voor particulieren, bedrijven en vrije beroepen verspreid over heel België, van Leuven tot Kortrijk en van Antwerpen tot Eupen.’

Een bedrijf met een bijzondere service...

degreefsecurity.be is niet de grootste beveiligingsfirma en dat is een bewuste keuze, want er gaat niets boven een persoonlijke service. Wij komen graag langs om uw woning, bedrijf of horecazaak zo optimaal mogelijk te beveiligen en geven à la carte deskundig advies dat zit als gegoten. Maatwerk is onze standaard en daar zijn we trots op. 

Wij staan al meer dan 30 jaar met onze beide voeten stevig in het vak. We hebben de  beveiligingswereld enorm zien evolueren. IP-camera’s, remote besturing of werken in de Cloud? Beveiliging is en blijft een boeiende en innovatieve wereld!’

Een bedrijf met een toekomstvisie...

degreefsecurity.be werpt een ambitieuze blik op de toekomst. Wij willen elke klant van start tot stop ontzorgen en daarom investeren we niet alleen in een goede service, maar ook in nieuwe producten. We kiezen uitsluitend voor kwaliteitsvolle en gerenommeerde merken, zoals Paradox. Bovendien volgen we de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in de beveiliging op de voet.

degreefsecurity.be (Tech-D BV) is zowel een vergunde onderneming voor alarmsystemen als een vergunde onderneming voor camerasystemen.(0878245126) Kies voor een "verplicht" vergunde onderneming dit verzekert u een kwalitatieve en professionele installatie.

Als we onze klanten mogen geloven, zijn we...


PROFESSIONEEL │ Wij beloven kwaliteit in service en materialen.

BETROUWBAAR │ Wij werken altijd in vertrouwen.

BEREIKBAAR │ Wij staan 24/24 en 7/7 stand-by.

PERSOONLIJK │ Wij werken op maat van uw noden en wensen.

RESULTAATGERICHT │ Wij vinden dat het niet goed, maar perfect moet zijn.

Ontdek hier meer van onze expertises

Heeft u een project? Contacteer ons