Video- en parlofonie

Deurbel met camera installeren


Wilt u weten wie er aan uw voordeur staat? ParadoxAlarm is een expert in video- en parlofonie die zorgt voor een klare kijk op uw bezoekers, ook wanneer u niet thuis bent. Wij staan onze klanten van start tot stop met raad en daad bij. We adviseren een intercomsysteem op maat van uw woning, bedrijf of praktijkruimte. ParadoxAlarm selecteert bewust kwaliteitsvolle producten van gerenommeerde merken, altijd met geheugen en infraroodverlichting.

Wilt u geen codes of sleutels meer doorgeven? ParadoxAlarm kiest samen met u voor moderne communicatiesystemen. Wij zetten uw comfort en veiligheid met stip op nummer één.

Waarvoor u Paradoxalarm zeker mag bellen:


  • Draadloze of bedrade parlofoon plaatsen met of zonder geheugen
  • Draadloze of bedrade videofoon met kleurenscherm
  • Videofoon of parlofoon bediening met smartphone
  • Video parlofoon integreren met toegangscontrole, alarminstallatie, camerabewaking

Deurintercom installatie en onderhoud


Het plaatsen van video intercom is specialistenwerk. Ervaren installateurs maken heldere afspraken en omcirkelen een datum in de agendaplanning. Ze verankeren uw product in de muur met de juiste technische tools en praktische knowhow. Wilt u vanop afstand de functies van uw parlofoon beheren? Geen enkel probleem. Wij hebben een uitgebreid gamma van gebruiksvriendelijke mobiele oplossingen.

Een videoparlofoon met scherpe beeldkwaliteit? PardadoxAlarm plaatst een elektrische deuropener in België, van Leuven tot Knokke en van Hasselt tot Antwerpen.

Een parlofoon of videofoon kopen of laten installeren?

Contacteer ons

Copyright 2019:  Paradoxalarm.be (Tech-D BVBA) in samenwerking met Alarm- & Telecenter