Toegangscontrole

Toegangscontrole beveiliging


Wilt u de toegang tot uw gebouw (her)organiseren? ParadoxAlarm is de rechterhand van bedrijven in het uittekenen en installeren van een elektronisch toegangscontrolebeleid. Analyseren, adviseren en optimaliseren? Driedubbelcheck! Met een rugzak vol expertise denken wij pragmatisch mee na over beveiligingsmaatregelen op uw maat, want wij verkopen geen standaard oplossingen die klaarliggen in ons magazijn.

ParadoxAlarm is een one-stop-shop: u bepaalt zelf wie waar toegang heeft op welk tijdstip en wij doen al de rest. Voor een minimaal of uitgebreid toegangscontrolesysteem, start hier!

Waarvoor u Paradoxalarm zeker mag bellen:


  • Online en offline toegangscontrole voor bezoekers en medewerkers
  • Aansturing slagbomen, schuifpoorten, hekken, automatische deuren
  • Sleutels door badge, codeslot, vingerafdruk, app vervangen
  • Toegangsbeheer integreren met camerabewaking, branddetectie en inbraakbeveiliging
  • Compartimentering van winkels, bedrijven loodsen
  • Tijdsregistratie en aanwezigheidsregistratie met prikklok

Toegangscontrolesysteem installatie en onderhoud


Onze surplus? Wij houden van een persoonlijke service en brengen na een telefoontje graag een vrijblijvend bezoek voor een analyse en om de mogelijkheden te bespreken. ParadoxAlarm maakt voor u een zorgvuldige selectie van de allernieuwste beheersoftware en monteert professionele veiligheidsoplossingen die uitblinken in kwaliteit. Heeft u een prangende vraag of dringende herstelling? ParadoxAlarm is elke dag de klok rond bereikbaar.

De toegang tot uw terrein beheren en controleren? PardadoxAlarm is uw specialist in het installeren van een slim toegangsbeheer, van Leuven tot Knokke, van Hasselt tot Antwerpen.

Een toegangscontrole systeem installeren?

Contacteer ons

Copyright 2019:  Paradoxalarm.be (Tech-D BVBA) in samenwerking met Alarm- & Telecenter