Smart Home by Panasonic

Panasonic Smart Home systems


Het Nieuwe Panasonic Smart Home Systeem laat u op een eenvoudige en betaalbare manier, camera's, bewegingsdetectie en de aansturing van apparaten combineren in één alles omvattend systeem.


Het Panasonic Smart Home Systeem bestaat uit een HUB die u aansluit op het stroomnet.  Deze kan u via WIFI verbinden met uw internet connectie. Een telefoonaansluiting is ook ingebouwd.


Het systeem is op een eenvoudige manier configureerbaar doormiddel van de Panasonic Home Network app en kan de volgende onderdelen bevatten:


  • smart Plug (deze laat u toe apparaten eenvoudig via een stopcontact aan te sturen)
  • Buitencamera (deze IP55 buitencamera is voorzien van een  microfoon, nachtzicht en detectie)
  • Binnencamera (deze is voorzien van microfoon, luidspreker en detectie)
  • Deur- of raamcontact (deze kan een deur of raam bewaken)
  • Bewegingsmelder (deze detecteert een beweging)
  • Dect draadloze handset (deze laat u uw Smart Home systeem in- of uitschakelen en telefoneren)
  • Watersensor (deze detecteert water)

 

Het Panasonic Smart Home systeem biedt u bijna onbeperkte mogelijkheden, hierbij een aantal voorbeelden


U kan de indoor camera perfect gebruiken als babymonitor, bij geluid of beweging ontvangt u een bericht via de app, u kan uw baby geruststellen via de ingebouwde luidspreker, de indoor camera kan zelfs tot 5 slaapliedjes afspelen. tevens ziet u live de kamertemperatuur.


U kan via een bewegingssensor een smart plug aansturen zodat bij het binnenkomen van een ruimte de verlichting automatisch wordt geactiveerd.


U kan tot 5 scenario's aanmaken, bv. een cameraopname starten of een slimme stekker sturen bij beweging, geluid of temperatuurwijziging.


U kan bij het detecteren van een beweging of het openen van een raam of deur een binnensirene activeren of een video opname laten starten


Het Panasonic Smart Home systeem is zowel toegankelijk bij u thuis als op verplaatsing, enige kennis van routerinstellingen is overbodig, het systeem doet alle instellingen zelf..


Paradox alarm kan u bijstaan en adviseren bij uw aankoop van het Panasonic Smart home systeem, u kan alle onderdelen bestellen in onze webshop, u kan tevens de volledige installatie aan ons overlaten.

Let op, dit is geen alarmsysteem en valt dus ook niet onder de vergunningsvoorwaarden voor ondernemingen van alarmsystemen.

Folder Panasonic Smart Home systeem

Panasonic Smart Home HUB


De Smart Hub is het kloppend hart van uw installatie, deze maakt de verbinding mogelijk tussen al de componenten via een Ultra Low Energy draadloos netwerk.  De Smart Hub sluit u aan via een 220V adapter, hij is voorzien aan een analoge telefoonaansluiting en is uitbreidbaar met een SD card voor opname van camerabeelden.

U kan tot maximaal 50 detectivepunten op één HUB aansluiten.


KX-HNB600NLW

Kost = 99,- Euro 21% btw inbegrepen

Kopen ?

 Panasonic Smart Plug


De Smart Plug schakelt een vermogen tot 2400 watt, dit zowel via de app als op de Home Plug zelf. Hij is voorzien van een led en maakt verbinding met de HUB via een Ultra Low energy draadloos netwerk.

De smart Plug is ook aanstuurbaar door scenario's (maximaal 5 totaal)


KX-HNA101FRW

Kost = 49,- Euro 21% btw inbegrepen

Kopen ?
Panasonic Smart Window sensor


De Smart Window sensor detecteert het open of sluiten van ramen of deuren. Deze maakt verbinding met de HUB via een Ultra Low energy draadloos netwerk en is voorzien van een CR2 batterij.

U kan deze Window sensor gebruiken voor het aansturen van scenario's of de binnensirene te activeren.


KX-HNS101EX2

Kost = 29,- Euro 21% btw inbegrepen

Kopen ?
Panasonic Smart Motion sensor


De Smart Motion sensor detecteert een beweging in een ruimte en dit tot maximaal 5 meter.  Deze maakt verbinding met de HUB via een Ultra Low energy draadloos netwerk en is voorzien van 2 AA LR6 batterijen.

U kan deze Motion sensor gebruiken voor het aansturen van scenario's of de binnensirene te activeren.


KX-HNS102EX2

Kost = 44,- Euro 21% btw inbegrepen

Kopen ?
Panasonic Smart Binnensirene


De Smart Binnensirene is een 110db sterke binnensirene, hij is voorzien van een ledflits.

Dezr binnensirene maakt verbinding met de HUB via een Ultra Low energy draadloos netwerk en is voorzien van een 220v adapter.KX-HNS105EX2

Kost = 49,- Euro 21% btw inbegrepen

Kopen ?
Panasonic Smart Indoor Camera


De Smart Indoor camera (VGA 640x480) heeft 3 detectie functies, beweging, geluid en temperatuur.  Tevens is hij voorzien van een luidspreker en microfoon.  Deze maakt verbinding met de HUB via een Ultra Low energy draadloos netwerk (maximaal 4 camera's per HUB) en is voorzien van een 220v adapter.

U kan deze Motion sensor gebruiken voor het aansturen van scenario's, beeldopnames of om de binnensirene te activeren.


KX-HNC200EX2

Kost = 79,- Euro 21% btw inbegrepen

Kopen ?
Panasonic Smart Indoor Full HD Camera


De Smart Indoor HD camera biedt full HD opnames 1080p, 2MP CMOS sensor tot 30fps maximaal.  Hij is voorzien van 3 detectie functies, namelijk beweging, geluid en temperatuurwijziging.

Micro-SD sleuf voorzien voor opname, IR nachtzicht tot 5 meter, 142° broedhoek beeld.

220v adapter bijgeleverd.

De Full HD Camera maakt verbinding met de HUB via WIFI en is via de app bedienbaar.KX-HNC800FRW

Kost = 199,- Euro 21% btw inbegrepen

Kopen ?
Panasonic Dect handset


De Dect handset kan u gebruiken als draadloze telefoon (tot 6 stuks aansluitbaar) en intercom.  U ontvangst beveiligingswaarschuwingen, u kan het systeem in- en of uitschakelen, u kan tevens smart plugs aansturen.KX-HNH100EX2

Kost = 44,- Euro 21% btw inbegrepen

Kopen ?