Brandveiligheid en waterdetectie

Waterdetectie en brandveiligheid

Een stille waterlek op een verborgen plaats detecteren? Een brand snel lokaliseren of rookontwikkeling in een vroeg stadium signaleren? Dan bent u bij ParadoxAlarm alvast aan het juiste adres, want wij zijn gespecialiseerd in lekdetectie en brandpreventie. We inspecteren uw ruimtes grondig want een betrouwbare beveiliging is altijd maatwerk. Het ultieme doel? Materiaalschade aanzienlijk beperken en mensenlevens redden.

ParadoxAlarm bewaakt uw bekabeld of draadloos brandcentrale 24/24 en 7/7. Gevaren automatisch detecteren, inschatten en afschrikken? Driedubbelcheck!

Waarvoor u Paradoxalarm zeker mag bellen:


  • Brandbeveiliging  woning, kantoor, winkel, horecazaak.
  • Water- en  vochtdetectie bedrijven, horecazaken, woningen, winkels.
  • Conventionele of analoge brandbeveiliging
  • Thermische branddetector, optische rookmelder plaatsen
  • Gasdetector integreren in branddetectiesysteem
  • Brandalarm koppelen aan inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole

Branddetectie installatie en onderhoud

ParadoxAlarm is uw centrale aanspreekpunt en stapt als ervaringsdeskundige mee in uw bedrijf, zaak of woning. Met een hands-on mentaliteit installeren we alle veiligheidselementen conform de wettelijke regelgeving. Wij beloven dat uw waterdetectoren en brandmelders altijd voor 200 % autonoom werken, zelfs wanneer uw alarm af staat. Als mooie surplus zijn wij verantwoordelijk voor systematische controles en onderhoud. Heeft u een vraag? Wij vertellen u graag alles over onze moderne detectiesystemen.

Een rookdetector of water sensor plaatsen? PardadoxAlarm installeert betrouwbare beveiligingssystemen in België, van Leuven tot Knokke, van Hasselt tot Antwerpen.

Wilt u water- of branddetectoren kopen of laten plaatsen?

Contacteer ons

Copyright 2019:  Paradoxalarm.be (Tech-D BVBA) in samenwerking met Alarm- & Telecenter